+36 22/511-150 levelek@albageotrade.hu

Infrastrukturális beruházások tervezése

Teljes körű ügyintézés

Széles körű tapasztalatainknak és kialakult kapcsolatainknak köszönhetően a tervezésekhez szükséges összes adatszolgáltatást rövid átfutási idővel beszerezzük, így gyorsítva a tervezés folyamatát. A tervezési feladat típusától függően felvesszük a kapcsolatot az érintett közműszolgáltatókkal, a területileg illetékes Földhivatallal, elvégezzük az adatgyűjtést, közműegyeztetést. Amennyiben a megvalósuló beruházás szükségessé teszi, elkészítjük a megvalósulás utáni ingatlan-nyilvántartási átvezetéshez szükséges munkarészeket és elvégezzük / lebonyolítjuk az azokkal kapcsolatos Földhivatali eljárásokat.

Hatékony munkavégzés terepen

A különböző közműszolgáltatók adatai mellé a tervezéshez szükség van terepi adatgyűjtésre is. Korszerű technológiákkal az adatok nagy mennyiségben, megfelelő pontosságban történő gyűjtése ma már nem ütközik akadályba. A különböző mérési módszerek ötvözésével, így a drónos, lézerszkenneléses, GPS-es, hagyományos mérőállomásos felmérések segítségével biztosítjuk, hogy minden körülmény között rendelkezésre álljanak a szükséges pontosságú adatok, a lehető legrövidebb idő alatt.

Technológiai környezet-elemzés

Társaságunk a kapott adatokból, illetve a helyszíni mérésekből gyorsan és pontosan előállítja a valós világ modelljét igény szerint 2D vagy 3D formában. Ebben a térben lehetőségünk van utak, közművek, épületek tervezésére úgy, hogy azok leginkább illeszkedjenek a környezetükbe az adott szakmai előírásoknak és a helyszíni látványnak megfelelően. Ezen modellek segítik a döntéshozókat, hogy az adott létesítményt az igényeiknek megfelelően tudják elhelyezni.

 

 

 

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Óvoda utca 2. Tel.: +36 22/511-150

6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 60. Tel.: +36 30/797-3780

4026 Debrecen, Bethlen utca 1-3. Tel.: +36 30/318-1933