+36 22/511-150 levelek@albageotrade.hu

Magas színvonalú szolgáltatások

Tapasztalt munkatársaink garantálják a legjobb megoldásokat, minden körülmények között.

Minőségbiztosítás

Munkáinkat minden esetben a vonatkozó előírások szerint ellenőrizzük. ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer szerint végezzük tevékenységünket. Cégünk „NATO Beszállításra Alkalmas” tanúsítványt szerzett.

Hatékony mérnöki munka

A legkorszerűbb technológiát alkalmazva biztosítjuk a gyors és pontos munkavégzést.

}

25 év szakmai tapasztalat

Több, mint negyed évszázada állunk vevőink szolgálatában.

Széles körű kapcsolatok

Cégünk tagja a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaságnak, valamint a Magyar Földmérő és Geoinformatikai Vállalkozások Egyesületének.

Kiváló eszközpark

Műszerparkunk és szoftvereink folyamatos fejlesztésével gondoskodunk a minőségi munkavégzésről.

Munkatársaink

Gépjárműveink

Mérőállomásaink és GPS rendszereink

Irodáink (m2)

Székesfehérvár

Cégünk, az ALBA GEOTRADE Fővállalkozó, Tervező és Földmérő Zrt. 25 éve áll rendelkezésére azoknak, akik valamilyen földmérési, tervezési vagy térinformatikai tevékenységet kívánnak igénybe venni. A cég tagja a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaságnak, a Magyar Földmérő és Geoinformatikai Vállalkozások Egyesületének.  Az ALBA GEOTRADE Zrt. valamennyi tevékenységi körére vonatkozóan „Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” tanúsítványt szerzett „NATO bizalmas” szinten.

Szeged

Cégünk 2016. január 1-én nyitotta meg önálló irodáját Szegeden. Irodánk kezdetben 3 fővel üzemelt, ezt később 4 főre bővítettük. Telephelyünk korszerű irodai eszközökkel, illetve szoftverekkel rendelkezik, melyekkel végre tudunk hajtani minden földmérési, tervezési feladatot, ebbe beleértve a ingatlan-nyilvántartási célú geodéziai munkákat, ipari geodéziai munkákat, vagy akár a különböző térinformatikai feladatokat. Az irodai munkaállomások mellett eszközparkunk részét képezik a geodéziai műszerek (GNSS vevő, mérőállomás), illetve gépjármű melyek lehetővé teszik, a gyors és pontos munkavégzést, a térség bármely pontján.

Debrecen

Cégünk, 2017. március 1-jén nyitotta meg irodáját Debrecenben. Az iroda egyik fő profiljába tartozik a helyi közműszolgáltatók szakági tartalmainak változásvezetése, illetve adatbázisuk építése, kezelése. Ezen kívül telephelyünk rendelkezésére áll azon társaságok és magánszemélyek részére, akiknek bárminemű földmérési tevékenységre lenne szükségük legyen ez egy ipari geodéziai  vagy más földmérési munka (pl.: földrészlet megosztása, egyesítése, épületfeltüntetés stb.).

Kapcsolat

8000 Székesfehérvár, Óvoda utca 2. Tel.: +36 22/511-150

6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 60. Tel.: +36 30/797-3780

4026 Debrecen, Bethlen utca 1-3. Tel.: +36 30/318-1933